ROBALEE
(Nie)normalne dziecko z piwem w ręku. Mała artystka xD Nie drażnić !!!
A ja już moje dwie smoczyce (Roxi i Draht) tam codziennie na 12 godzin posyłam i nadal tej wyprawy nie odkryłam xP No chociaż muszę powiedzieć , że mi z Oazy zaczęły smoki rubiny przynosić xD
Moderator
Ja mam dostęp dwoma smokami i jeden mi przyniósł sztylet
Przechodzi przez odmóżdżanie nasz kochany dzieciaczek neo, trzymamy kciuki, 10% ukończono
A ja mam dostep jednym i coś mi sie zdaje, że tam trzeba smoka posłać osiem razy. Nie weim, czemu, ale... tak cos była chyba w wiki liczba osiem...

Szalony i pełny życia Neosik :>
Ja nie wiem ile razy trzeba posłać...
Moim zdaniem to poprostu na farta...
Tak jak znalezienie jakiegoś składnika, którego się szuka...
Ja już odkryłam.. wysłałam smoki na 4 h poprostu i znalazły... więc sądzę, że to od niczego oprócz szczęścia nie zależy ;>
Aryjka - gdyby tak było to już powinnam tę wyprawę dawno odkryć.
Shaiko - to gratuluję Ale z moim szczęściem nie jest tak dobrze xP Chyba prędzej moje smoki staną się smoczymi mędrcami (czyli przekroczą 300 level) niż znajdę ten grobowiec.
A pozatym ostatnio wyprawy się zmieniły i to na gorsze. Smoki nie przyniosły mi nic oprócz srebra , a tak to z cmentarza przynosiły mi rubiny i składniki. Jak widać Nightwood robi się coraz trudniejsze.
Ja też tak mam... a szkoda już nie będę żyć otoczona rubinami z cmentarza xD
Chociaż mam nadzieję, że to chwilowe w co wątpię xP
No , już mi rubinów i składników nie przynoszą , tylko ciągle to srebro , aż zaczyna się to nudne robić xP
Ja mam tak samo, więc wysyłam ostatnio na pustynię i do zatoki... stamtąd przynoszą... ;>
A z grobowca, cmentarza, oazy i tp tylko i wylacznie kase ;\
Lipaa...
No ale wiesz do Oazy moje smoki wysyłam , bo mam nadzieję że tę ukrytą wyprawę odnajdą.
Chociaż ostatnio naprawdę już nie wiem czy to opłacalne jest...
Ja też wysyłałam do oazy, teraz to już nie mam po co...
A grobowiec początkowo był spoqo xP
Teraz mam stamtąd tylko kase ;\ Z cmentarza już mi nie przynoszą podwójnej ilości składników... za to zdarza się, że z zatoki przyniosą potrójną ilość xP
Ale od kiedy w zatoce błękitnych mgieł są jagody?! xD
dziecie neo ; ) krejzol z LIGI POZYTYWNIE ZAKRECONyCH i ogulem m.o.d.o tego forum xDD
Shaiko a mi z zatoki paprocie albo oddechy pustyni? w wodzie oddechy PUSTYNI podejzewam ze jeszcze naprawiają pewne zmiany ;>
Mam nadzieję , bo mnie te wyprawy wykańczają psyhicznie.
Teraz wysyłam moje smoki do Zatoki i na Pustynię po składniki.
A smoczyce dalej wysyłam do Oazy i nic...
Kiedyś wkońcu znajdziesz ten grobowiec.. choc szczerze mowiac mi g*** stamtad przynosza... tylko kase ;\
na poczatku chociaz byly jakies hiera... a teraz?! ehh szkoda slow...
w ogole dziwne sie te wyprawy zrobily... z mauzoleum nic juz nie przynosza, za to z zatoki wiecej... no i czasem oczywiscie NIC!
Ta... Zatoka jest teraz najlepsza. Stamtąd to przynajmniej coś przynoszą
Moderator
Teraz robię tak,że chłopaków na 12 godzin na pustynię a dziewczyny na 12 godzin do oazy...robię tak już z miesiąc i co? i gucio xD